Nyári Könyvajánló

Kedves Szülők!

A nyár a tökéletes időszak a pihenésre, a kikapcsolódásra és a könyvek olvasására is! A mesék varázslatos világa nem csak szórakoztatja a gyerekeket, de rengeteget is tanulhatnak belőlük.
Ezért összeállítottunk egy könyvajánlót, amiből ötleteket meríthetnek a nyári olvasmányokhoz. A listán szereplő könyvek színesek, sok képpel illusztráltak, rövid, egyszerű történeteket mesélnek, és a gyerekek érdeklődési köréhez kapcsolódnak.
Reméljük, hogy a gyerekek örömmel fogják hallgatni a meséket, és sok új élményt szereznek majd a nyár folyamán.
 
1. Rotraut Susanne Berner: Nyári böngésző

"A tavasz után itt a forró nyár. Érik a meggy. Mezítláb szaladgálnak a gyerekek, és kiadós záporok frissítik fel a növényeket a rekkenő forróságban. Ebben a részben is folytatódnak a kalandok, és egyre újabb szereplőket ismerhetünk meg közelebbről.

Rocraut Susanne Berner újabb játékra hív minket, mert minden képen elrejt egy kisegeret, akit nem is olyan könnyű ám megtalálni!"

2. Bartos Erika: Bogyó és Babóca - Évszakos könyv

"Újdonság a Bogyó és Babóca sorozatban - dupla méret kívül és belül! Négy évszak, négy mese. A tavasz témája mi más lehetne, mint a virágültetés? De Babóca tulipánjai alig bújnak ki a földből, Baltazár máris végigszáguld a kiskerten gördeszkájával. Nyáron Bogyó palacsintájának örülhetnek a kis barátok, ősszel együtt szüretelik a Százlábú szőlőjét, télen pedig sok szép hóember épül a dombon!"
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eleifend mollis nulla nec condimentum. Ut metus velit, feugiat sit amet sem nec, pulvinar iaculis justo. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut fermentum ante sem, quis hendrerit metus ullamcorper quis. Nunc convallis tempor diam vitae dictum. Praesent ornare sem et odio laoreet consectetur. Etiam fringilla risus sed porttitor commodo.